FAR OUT

Far Out is een zanggroep uit Amsterdam die sinds 1995 bestaat. De groep bestaat uit 5 leden, 3 dames, Claudia, Jane en Kathleen en 2 heren  Jerry en Reno.
In deze formatie treedt de groep op tijdens huwelijksinzegeningen in zowel kerk als gemeentehuis en tijdens party’s, bruiloften en personeelsfeesten etc.. Het repertoire van Far Out bestaat uit: Black-gospel, R&B, Soul, Reggae, Disco, Swingbeat, Salsa en Merengue.
In 1994 deed de groep mee aan een talentenjacht in de Jaap Edenhal te Amsterdam, waar zij op de tweede plaats eindigden. Door het behalen van deze tweede plaats mocht Far Out meedoen aan de Nacht van Amsterdam met o.a. René Froger, Willeke Alberti, Hannie en vele anderen uit de Nederlandse muziekbranche

De groep heeft in juni 1996 samen met de Resurrection Singers background mogen zingen voor niemand minder dan Mariah Carey in Ahoy te Rotterdam en ook voor Celine Dion in Arena te Amsterdam Far Out was ook het achtergrondkoor voor de Jazzzangeres Denise Jannah. Dit was ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Merison concern in Tuschinki. De groep was ook aanwezig bij het Marshall Plan waar ex-president Bill Clinton en koningin Beatrix en andere koninklijke leden te gast waren samen met andere zangers en zangeressen. Far Out was te gast in Belgie bij het tv-programma De Surprise Show. En de groep te zien bij het Black-gospel Festival in de Doelen te Rotterdam. Een grote landelijke verzekeringsmaatschappij nodigde Far Out in uit voor een aantal optredens. Tevens verleende Far Out hun medewerking voor een benefietconcert in Rotterdam t.b.v. een school die was uitgebrand in Afrika.

Meer informatie? Of wilt u deze formatie boeken? Klik hier om contact op te nemen met het Gospelmanagement!